Status:

Het is voor Berkelfestival 2018 niet meer mogelijk om je activiteit aan te melden, maar wat zijn we trots op de 87 activiteiten die zich hebben aangemeld en op al die betrokken initiatiefnemers! Neem een kijkje op de pagina Programmering om te zien wat er allemaal te doen was in het gebied op 24, 25 en 26 augustus 2018! Vragen of ideeën over editie 2019? Neem dan gerust contact met ons op via info@berkelfestival.eu!

Informatie aanmelding editie 2018

 • Graag ontvangen we jouw digitale aanmeldformulier (zie onderstaande) zo snel mogelijk. Hoe eerder je jouw activiteit aanmeldt, hoe meer je profiteert van de (kosteloze) promotiecampagne van het Berkelfestival!  
 • Klik hier om te lezen waaraan jouw activiteit moet voldoen.
 • In het aanmeldformulier kun je alle informatie over jouw activiteit kwijt en kun je direct beeldmateriaal bijvoegen. Ook vragen we je om onder andere akkoord te geven op het gebruik en publicatie van de aangeleverde informatie (i.v.m. de nieuwe wet privacy). Invullen is dus nodig om deel te nemen!
 • Nog niet alle (praktische) informatie bekend? Niet erg! Beschrijf je activiteit zo concreet en volledig mogelijk, zodat we in ieder geval kunnen starten met de promotie en aankondiging van jouw activiteit! Let hierbij op de verplichte velden in het formulier.
 • Heb je een vraag? Neem dan een kijkje op de pagina met Veelgestelde vragen.

Vervolg

 • Na verzending van het aanmeldformulier ontvang je automatisch per e-mail een kopie van hetgeen je hebt ingevuld.
 • Het Berkelfestival stuurt vervolgens een bevestiging van jouw deelname per e-mail.
 • Wijzigingen/ aanvullingen op jouw aanmeldformulier kun je sturen aan wijzigingen@berkelfestival.eu.
 • De promotiecampagne gaat van start. Lees alles hierover via Promotiecampagne.
 • Volg het Berkelfestival op Facebook en Instagram!
 • Deel jouw activiteit en de berichten van het Berkelfestival zelf ook in je eigen netwerk, voor een zo groot mogelijk, gezamenlijk bereik!

Het aanmeldformulier

(Belangrijkste) Pijler (maak een keuze) (verplicht)
Water & NatuurSport & RecreatieEten & DrinkenKunst & CultuurMuziekGeschiedenisInnovatie & Ontwikkeling

Informatie over vervoer en bereikbaarheid – meerdere keuzes mogelijk
Parkeerterrein aanwezigGratis parkerenBetaald parkerenBlauwe schijf nodigTe bereiken middels openbaar vervoerRolstoel toegankelijkPlek om je fiets te stallen (openbaar)Bewaakte fietsenstalling

Vooraf aanmelden nodig NeeJa

(*Het Berkelfestival verbindt graag om het samen mogelijk te maken, maar is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke uitkomst)

Stuur minimaal 1 leuke foto toe voor de promotie van jouw activiteit (png/jpg/jpeg/pdf) (minimaal 1 mb)

Eventueel nog een foto

Eventueel nog een foto

Stuur je logo toe – indien beschikbaar (pdf/eps/jpg/jpeg/png) (minimaal 1 mb)

Privacy & Contact: Ik geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen.

Gebruik aangeleverde informatie: Ik geef akkoord voor de publicatie van alle aangeleverde informatie op www.berkelfestival.eu en de inzet ervan voor promotionele activiteiten.

Algemene voorwaarden: Ik heb de algemene voorwaarden (publicatiedatum 28 mei | versie 1.0) van het Berkelfestival gelezen en ik ben hiermee akkoord.

privacy regelement (klik hier) en algemene voorwaarden (klik hier) .

Language