Natuur en Water
Beleef boerderij De Melktap
Geesteren
25 augustus 2018
10:00 en 14:00 uur
Vanaf €5,- per persoon

Maak kennis met Beleef boerderij De Melktap via:
          

Omschrijving activiteit 

Beleef de boerderij tijdens het Berkelfestival! 

Ga mee op avontuur en maak kennis met de leukste koeien van de Berkel tijdens het Berkelfestival! Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseren wij, de familie Erinkveld van Beleef boerderij De Melktap in Geesteren, een huifwagen roadtrip en rondleiding over het boerenbedrijf. Hierbij ontdek je alle weetjes over de boerderij. Of je bezoekt het maisdoolhof dat naast de boerderij ligt!

De activiteit start bij het gemeentehuis in Borculo, om 10:00 uur en om 14:00 uur. Met de huifwagen maak je een roadtrip van Borculo naar Geesteren, waar je aankomt op de boerderij. Tijdens de rondleiding over het bedrijf kun je de boer alles vragen en maak je kennis met de leukste koeien van de Berkel! Zo leer je hoe ze heten, hoeveel ze eten, drinken en hoeveel melk ze geven. Een bezoek aan de kalfjes mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de tour en misschien gok jij wel in één keer goed hoeveel ze wegen. Na afloop van de rondleiding kun je zelf de melk tappen. Extra leuk en lekker om mee te nemen naar huis! 

In plaats van de rondleiding kun je je op het terrein van Beleef boerderij de Melktap ook in een levensgroot maisdoolhof wagen. In dit doolhof kun je  jouw weg naar de toekomst vinden. Tip: het maisdoolhof is in het logo van de Slimste Weg! (Lees ook: Vind jouw weg naar de toekomst i.s.m. de Slimste Weg) Op het terras geniet je van een drankje of een (soft)ijsje, waarna de huifwagen je weer terug naar Borculo brengt.

De activiteit duurt in totaal circa twee uur. Wil je zowel mee met de rondleiding als naar het maisdoolhof? Dat kan ook! Voor een kleine meerprijs kun je wat later worden weggebracht naar het startpunt. Eenmaal terug in Borculo kun je deelnemen aan diverse andere, leuke activiteiten die er te doen zijn tijdens het Berkelfestival!

Bekijk hier alvast een leuk filmpje van de opening van het maisdoolhof! 

De activiteit en de (luxe) huifwagen is geschikt voor jong en oud. 

Ga ook mee op avontuur en maak kennis met de leukste koeien van de Berkel!

[metaslider id=”3436″]

Aanvullende informatie

25 augustus 2018

Er zijn twee starttijden mogelijk: om 10:00 uur en om 14:00 uur (duur circa 2 uur)

€5,- per persoon. Wil je zowel mee met de rondleiding als naar het maisdoolhof? Dat kan ook! Voor €3,- extra brengen we je wat later naar het startpunt in Borculo. Betalen kan contant of middels pin bij de Melktap.

Graag mee? Reserveren is geen must, maar wel gewenst. Reserveer jouw plek via: info@demelktap.nl of bel naar: 0545-482241 | 06-22240128

We starten en eindigen met de huifwagen tocht bij het gemeentehuis in Borculo. Het adres is: Marktstraat 1 in Borculo
Het adres van Beleef boerderij de Melktap is: Nettelhorsterweg 21, Geesteren 

 Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

Neem voor vragen contact op met familie Erinkveld van Beleef boerderij De Melktap via:
 info@demelktap.nl
 0545-482241 | 06-22240128

Neem ook een kijkje op de website: www.demelktap.nl