Natuur en Water
 Stichting Berkelzomp – Berkelschippers Lochem
Lochem
24 en 25 augustus 2018
Vaarten om 11:00, 13:30 of 15:30 uur (duur 1 uur)
€5,- per persoon | kinderen (3 t/m 11 jaar) €3,50

Maak kennis met Stichting Berkelzomp via:

Omschrijving activiteit

Vaar tijdens het Berkelfestival mee met de Berkelzomp in Lochem en laat je meevoeren over de prachtige rivier de Berkel! Overdag of tijdens een echte moonlight tocht! 

Het platbodemscheepje is een replica van de vroegere Berkelzompen, waarmee je als bezoeker de eeuwenlange handelsvaart tussen Zutphen en Vreden in Duitsland kunt herbeleven! Nu kun je een uur lang lekker genieten van de prachtige omgeving en maak je kennis met de enthousiaste en gezellige verhalen van de Berkelschippers.

Naast de prachtige reguliere vaarten kun je ook een moonlight tocht maken! Wat is mooier en romantischer, dan varen bij de ondergaande zon? Dan is Berkel op zijn mooist. Voel de totale ontspanning van het varen en zie de zon langzaam verdwijnen achter de horizon. Deze tochten worden gehouden bij mooie zomeravonden in augustus. De schippers serveren je ook nog een heerlijk Berkelbittertje aan boord.

Op zondag 26 augustus organiseren de Berkelschippers speciaal voor tijdens het Berkelfestival: Rebus op de Berkel! Iedereen is welkom. Ook meedoen? Misschien ben jij wel hét Rebus Talent van de Berkel! Klik hier voor meer informatie!  

Met wie stap jij aan boord? 

[metaslider id=”3746″]

Aanvullende informatie

24 en 25 augustus 2018

Reguliere vaarten om 11:00, 13:30 of 15:30 uur (duur 1 uur) (bij voldoende deelname). Moonlight tocht: 20:00 uur (bij voldoende deelname, maximaal 20 personen)

Reguliere vaarten: €5,- per persoon | kinderen (3 t/m 11 jaar) €3,50
Moonlight tocht: €10,- per persoon | kinderen (t/m 3 jaar) gratis. 

Zowel voor de reguliere vaarten als voor de moonlight tocht graag vooraf reserveren via VVV Lochem: (0573) 25 18 98, info@vvvlochem.nl

Zompenloods ‘t Anker, Goorseweg 2 in Lochem

Bij gebruik van een navigatiesysteem; Goorseweg 16 aanhouden en het bord “Berkelzomp” volgen | Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

Neem voor vragen en reserveringen contact op met VVV Lochem via: 
 info@vvvlochem.nl
 (0573) 25 18 98

Neem ook een kijkje op de website van Stichting de Berkelzomp: 
http://www.stichtingberkelzomp.nl/index.php/lochem

Of op de website van VVV Lochem: www.eigenzinniglochem.nl