Eten en Drinken
Bistro de Olliemölle
Borculo
24, 25 en 26 augustus 2018
Vanaf 12:00 uur geopend
Vanaf €12,50

Maak kennis met Bistro de Olliemölle via:
          

Omschrijving activiteit

Geniet tijdens het Berkelfestival van een speciale 5-gangen Berkelproeverij of van een Borculo’se plank met lokale lekkernijen!  Tijdens uw bezoek aan Bistro de Olliemölle kunt u zich laten inspireren door een tentoonstelling van de prachtige overdekte Berkelbruggen die op locatie te bewonderen is. Op zaterdagmiddag 25 augustus vindt hier, van 12:30 tot 15:30 uur, ook een live optreden plaats van het Achterhoekse liedjesduo TweeFM! 

Kom lekker eten, drinken en genieten bij de Olliemölle in Borculo, gelegen op een prachtige plek aan rivier de Berkel. Op het terras met uitzicht over het water kun je tijdens het Berkelfestival heerlijk vertoeven. 

Wie de Olliemölle in Borculo binnenstapt, voelt de historie van een bijzondere plek. Ooit waren de watermolens van Prins Willem V van Oranje. In de Olliemölle wordt Achterhoekse gastvrijheid gecombineerd met heerlijk eten in een eeuwenoude sfeervolle watermolen. 

Tijdens het Berkelfestival kunt u bij Bistro de Olliemölle genieten van een speciale 5-gangen Berkelproeverij, bestaande uit verschillende seizoensgerechten. Komt u gezellig borrelen? Geniet u dan van de Borculo’se plank met een biertje van de Heeren van Borculo, ham van de Schelfer en kaas van Daalwiek (allen in Borculo gevestigd). 

Maak kennis met Bistro de Olliemölle tijdens het Berkelfestival en geniet van het leven aan de Berkel.  

[metaslider id=”4156″]

Aanvullende informatie

24, 25 en 26 augustus 2018

Vanaf 12:00 uur 

5- gangen Berkelproeverij: €29,95 | Borculo’se plank: €12,50 

Reserveren voor een tafeltje is gewenst i.v.m. het aantal beschikbare plekken (niet verplicht). Reserveren kan telefonisch, per mail of via de website (zie onderstaand)

Bistro de Olliemölle, Lange Molenstraat 17 in Borculo

 Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Rolstoel toegankelijk terras | Binnen is niet rolstoel toegankelijk | Te bereiken middels openbaar vervoer | Lijn 23 Borculo | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

Neem voor vragen of reserveringen contact op met Bistro de Olliemölle:
 info@olliemolle.nl
 0545 – 276556

Of neem voor meer informatie een kijkje op www.olliemolle.nl 

Meer weten over het live optreden van het Achterhoekse liedjesduo TweeFM of de tentoonstelling van de prachtige overdekte Berkelbruggen? Kijk dan op:
* Overdekte Berkelbruggen: https://berkelfestival.eu/overdekte-berkelbruggen/
* TweeFM: www.berkelfestival.eu/twee-freemde-mannen