Kunst en Cultuur
Jorn Brand
Zutphen
26 augustus 2018
10:00 – 17:00
Gratis toegankelijk

Maak kennis met Brocantemarkt Zutphen via:
          

Omschrijving activiteit

Kom tijdens het Berkelfestival gezellig rondneuzen tussen de meest unieke spullen tijdens de Brocantemarkt in Zutphen! 

Jorn Brand van de Brocantemarkt aan het woord: “Zondag 26 augustus 2018 is het zover, want dan vieren wij ons eerste lustrum! Die dag houden wij tussen 10.00 en 17.00 uur alweer de vijfde editie van de Brocantemarkt in Zutphen.

In het schitterende historische centrum van de Torenstad staan ruim 80 prachtig ingerichte kramen aan de Zaadmarkt, Houtmarkt en Groenmarkt. Dit gedeelte van de stad is omringd door vele statige en monumentale gebouwen, waardoor het een perfecte setting is voor een brocantemarkt.

Op deze laatste zondag van de maand is het tevens koopzondag in de binnenstad (vanaf 12.00 uur), tref je een mooie kunstmarkt aan het ’s Gravenhof (bij de Walburgiskerk) en strijkt het Beethovenfestival ook weer neer op diverse plaatsen in de binnenstad. Het belooft daarom net als voorgaande jaren weer een sfeervolle en gezellige dag te worden in Berkelstad Zutphen!” 

Met wie kom jij gezellig rondneuzen?

[metaslider id=”2383″]

Aanvullende informatie

26 augustus 2018

10:00 – 17:00 

Gratis toegankelijk 

Vooraf aanmelden is niet nodig 

Houtmarkt Zutphen

 Gratis parkeren op zondag in Zutphen | Te bereiken middels openbaar vervoer | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

Neem voor vragen contact op met Brocantemarkt Zutphen via:
 brocantezutphen@outlook.com

Of neem een kijkje op: https://jornbrand.nl/brocantemarkt-van-zutphen/