Felix Janosa, geestelijk vader van ‘Ritter Rost’ oftewel Ridder Roest, presenteert op de Bonsai Bühne een nieuw avontuur van de tinnen ridder.

Hij is virtuoos componist, cabaretier, zanger en verteller in één persoon: Felix Janosa, die samen met tekenaar Jörg Hilbert 25 jaar geleden de legendarische kinderboeken- en musicalserie ‘Ritter Rost’ schiep. Het multitalent Janosa nodigt alle kinderen, ouders, grootouders en alle jong gebleven volwassenen uit voor het nieuwe zomeravontuur ‘Ritter Rost auf Kreuzfahrt’ (‘Ridder Roest op kruistocht’). Daarbij mag iedereen meezingen, meedoen en vooral meelachen.

En er valt in het verhaal zeker genoeg te lachen. Want de ietwat dromerige maar sympathieke tinnen ridder begeeft zich in een rubberboot samen met jonkvrouw Bö en kleine vuurdraak Koks op een spannende reis. Daarbij ontmoet het drietal onder andere het monster van Loch Ness.
Het meermonster-lied ‘Nessi’ is niet de enige oorwurm in het verhaal. Ook Ritter Rost-evergreens als ‘Tief im Fabelwesenwald’ of ‘Ansichtskartenschreibestress’ zullen bij kinderen én volwassenen in de smaak vallen.

 

Plaats
Bonsai Bühne in het Berkeltal, 48712 Gescher

 

Kosten
De entree is gratis.

 

Reservering
Reserveren is niet nodig.

August 25 @ 14:15
14:15 — 15:00 (45′)

Gescher

Kategorien: