Bijzonder cultureel hoogstandje op de Bonsai Bühne!

De buitenconcerten van de muzikant Sebastian Netta eisen momenteel een prominente plaats op in het culturele landschap van het Münsterland. Zijn idee om op bijzondere locaties op een speciaal ontwikkeld podium hoogwaardige concerten te geven, slaat aan. Een ware klankbelevenis!

Op de ‘Bonsai Bühne im Berkeltal’ heeft Sebastian Netta het genoegen twee uitzonderlijke muzikanten te mogen voorstellen die garant staan voor een bijzondere muzikale ervaring: Mike DelFerro op piano en Maya Fridman op cello. Naast stukken uit opera, belcanto, jazz en bossa nova worden bewerkingen van Duitse volksliederen van de hand van Sebastian Netta uitgevoerd, evenals klassieke en moderne werken uit het repertoire van Maya Fridman.
Maya Fridman is in 1989 geboren in Moskou en woont tegenwoordig in Nederland. Al op zeer jonge leeftijd bleek haar uitzonderlijke talent op de cello. Tijdens haar opleiding aan het Staatsconservatorium in Moskou won ze de eerste prijs op het Internationaal Festival voor Slavische Muziek. Op deze onderscheiding zouden nog vele andere volgen. Nog maar enkele weken geleden sleepte ze de prestigieuze eerste prijs bij de ‘dutch classical talents’ in de wacht.

De Nederlandse pianist, componist en arrangeur Mike del Ferro weet op unieke wijze verschillende muzikale genres met elkaar te verbinden. Op zijn talrijke concertreizen, die hem tot dusver in 116 landen brachten, zocht hij steeds de ontmoeting met muzikanten van andere culturen en sloeg hij bruggen tussen muzikale tradities die niet verenigbaar lijken.
Beide muzikanten worden begeleid door Uli Wentzlaff-Eggebert op contrabas en Sebastian Netta op slagwerk.

 

Plaats
Bonsai Bühne im Berkeltal, 48712 Gescher

 

Kosten
De entree is gratis.

 

Reservering
Reserveren is niet nodig.

August 25 @ 16:45
16:45 — 18:30 (1h 45′)

Gescher

Kategorien: