Waterbeestjes en nog veel meer. Beleef het in de Kruidenhof te Mallum.

De Kruidenhof te Mallum is vernieuwd! Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn enthousiast over de nieuwe klimtoren. In de fraai beschilderde leessilo kunnen ze vast een mooi of spannend boek vinden. En wil je het boek mee naar huis nemen? Dat mag je zomaar doen en het kost niets. Maar er is nog veel meer te zien in de Kruidenhof: bijenkasten, bloemen en een bospad waarover je rond de hele tuin kunt op ontdekkingstocht kunt gaan. Zondag 8 mei een speciale jeugdactiviteit: waterbeestjes vangen en bestuderen van 13.30 tot 15.00 uur.

De vernieuwde Kruidenhof is uitgebreid met een voedselbos. Ons bezoekerscentrum heeft een metamorfose ondergaan, inclusief nieuwe overkapping boven het opnieuw bestrate terras. Een heerlijke, unieke plek om te genieten van koffie – thee – een verfrissende drank, al of niet met een heerlijks stuk appelgebak er bij. Of een ijsje voor de liefhebbers.

Tijd: zondag 8 mei, 13:00 – 16:30 Uhr

Plaats: Mallumse Molenweg 39, 7152 AT Eibergen NL

De Kruidenhof te Mallum is gemakkelijk te bereiken. Neem vanaf de Haaksbergseweg (oude N18) de Rekkense Binnenweg en daarna rechtsaf richting Kruidenhof / Muldershuis / Mallumse Molen. Route is aangegeven met bruine borden, Kleine parkeerplaats voor auto’s naast de Mallumse Molen. Parkeerplaatsen voor invaliden bij de ingang van de tuin.

Toegangsprijs Kruidenhof € 3,-. Donateurs hebben gratis toegang. Deelname aan de kinderactiviteit ‘waterbeestjes’ € 2,50. Omdat het moederdag is mogen begeleidende oma’s of moeders gratis mee.

Aaanmelden: Alleen voor de kinderactiviteit met waterbeestjes op zondagmiddag 8 mei 2022 aanmelden tot uiterlijk vrijdag 06 mei 2022 via kruidenhofmallum@gmail.com. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Meer informatie: www.kruidenhof-te-mallum.nl

Mai 8 @ 13:00
13:00 — 16:30 (3h 30′)

Eibergen

Kategorien: