De Kruidenhof te Mallum is vernieuwd! Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn enthousiast over de nieuwe klimtoren. In de fraai beschilderde leessilo kunnen ze vast een mooi of spannend boek vinden. En wil je het boek mee naar huis nemen? Dat mag je zomaar doen en het kost niets. Maar er is nog veel meer te zien in de Kruidenhof: bijenkasten, bloemen en een bospad waarover je rond de hele tuin kunt op ontdekkingstocht kunt gaan.

De vernieuwde Kruidenhof is uitgebreid met een voedselbos. Ons bezoekerscentrum heeft een metamorfose ondergaan, inclusief nieuwe overkapping boven het opnieuw bestrate terras. Een heerlijke, unieke plek om te genieten van koffie – thee – een verfrissende drank, al of niet met een heerlijks stuk appelgebak er bij. Of een ijsje voor de liefhebbers.

Tijd: Zaterdag 7 mei, 13:00 – 16:30 Uhr

Plaats: Mallumse Molenweg 39, 7152 AT Eibergen NL

De Kruidenhof te Mallum is gemakkelijk te bereiken. Neem vanaf de Haaksbergseweg (oude N18) de Rekkense Binnenweg en daarna rechtsaf richting Kruidenhof / Muldershuis / Mallumse Molen. Route is aangegeven met bruine borden, Kleine parkeerplaats voor auto’s naast de Mallumse Molen. Parkeerplaatsen voor invaliden bij de ingang van de tuin.

Toegangsprijs Kruidenhof € 3,-. Donateurs hebben gratis toegang.

Meer informatie: www.kruidenhof-te-mallum.nl

Mai 7 @ 13:00
13:00 — 16:30 (3h 30′)

Eibergen

Kategorien: