Kunst en Cultuur
De Bovenkamer Zutphen
Zutphen
24 augustus 2018
10:30 – 12:30 (inloop vanaf 10:00, uitloop tot 13:00 uur)
€2,50 per persoon

Maak kennis met De Bovenkamer Zutphen via:
          

Omschrijving activiteit

Meander mee en geef je op voor de workshop motieven schilderen of sjabloneren op stof!

Op 24 augustus organiseert De Bovenkamer Zutphen de workshop ‘Verbeeld de Berkel’ in het kader van het Berkelfestival! Meander mee en schilder motieven of sjabloneer op stof!  

Chantal van De Bovenkamer Zutphen aan het woord: “Wees welkom in een van onze prachtige ruimtes en maak, in het kader van het Berkelfestival, een bijzonder klaterend werkstuk met als thema “de Berkel”. Op een mooie lap stof breng je, na de instructie en het maken van een ontwerp, je motieven aan met textielverf. Je werkstuk zal geschikt zijn voor een mooi groot kussen, theedoek of wanddecoratie.

Deze workshop in dementievriendelijke omgeving wordt op persoonlijk niveau aangeboden, dus toegankelijk voor iedereen, met en zonder dementie, mits volwassen.

Voor alle materialen en gereedschappen wordt gezorgd, je hoeft alleen maar oude kleding aan te trekken en voorafgaand aan de workshop de eigen bijdrage te voldoen. De workshop wordt gegeven door docente beeldende vorming Ykje Idema. 

Meander jij ook met ons mee tijdens het Berkelfestival? Geef je gauw op voor deze unieke workshop, want het aantal plekken is beperkt.”

Met wie ga jij? 

ps. in de fotoslider zie je alvast een proef- werkstuk van de opdracht die docente Ykje zelf heeft gemaakt! Ykje aan het woord: “Ik ben zelf de paarse/lila stip en wandel mijn mooie route langs de Berkel, van huis, weer naar huis, een kleine meanderende pelgrimage.”

[metaslider id=”3653″]

Aanvullende informatie

24 augustus 2018

10:30 tot 12:30 (inloop vanaf 10:00 uur, uitloop tot 13:00 uur)

€2,50 per persoon (bij aanvang gepast en contant voldoen)

Schrijf je gauw in, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan in de Bovenkamer of via info@debovenkamerzutphen.com (vol = vol)

De Bovenkamer, locatie de Kaardebol, Harenbergweg 1 in Zutphen

 Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Te bereiken middels openbaar vervoer | Buslijn 80 vanaf het centraal station | Halte Thorebeckesingel | 5 minuten lopen naar de Kaardebol | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

 Tip: Trek oude kleding aan. Na afloop is er de gelegenheid om mee te lunchen in de Bovenkamer. Voor de biologische lunch wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Neem voor vragen contact op met De Bovenkamer Zutphen via:
 info@debovenkamerzutphen.com
 06 – 24 95 43 18

Neem ook een kijkje op de website:
www.debovenkamerzutphen.com