Muziek
 Stichting Kruidentuin Eibergen
 Eibergen
 26 augustus 2018
Tussen 13:30 en 16:30 uur
€5,- (donateurs €2,50)

Maak kennis met Stichting Kruidentuin Eibergen via:
     

Omschrijving activiteit

Kom tijdens het Berkelfestival naar een soloconcert van gitaarvirtuoos Mart Hillen in de Kruidenhof te Mallum, pal aan de Berkel!

In de Kruidenhof te Mallum geeft gitaarvirtuoos Mart Hillen (1996) op zondag 26 augustus een soloconcert tijdens het Berkelfestival. Dit aanstormend Achterhoeks talent uit Lichtenvoorde is zeer actief en begaafd en won al diverse belangrijke prijzen: de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam. De Australische meestergitarist Tommy Emmanuel was diep onder de indruk toen hij Mart hoorde spelen.

Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is. Hij bespeelt de snaren met zijn vingers en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. In zijn eentje is hij als het ware een volwaardige, instrumentale band. 

Mart treedt regelmatig op. Hij is te horen op 3FM, staat op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en MAAN. Hij verbindt zijn fijnzinnige gitaarspel met mooie, persoonlijke verhalen. De muziek is zeer gevarieerd: Mart speelt nummers van Marco Borsato tot BLØF en van Michael Jackson tot U2.

De Kruidenhof is op 26 augustus tijdens het Berkelfestival geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Het optreden van Mart Hillen duurt van 14.00 tot 16.00 uur en bestaat uit twee sets.

Ook de tuin, pal aan de Berkel, kan bezichtigd worden. Kijk bij Aanvullende informatie voor alle details! 

Met wie kom jij muzikaal genieten op deze unieke plek aan de Berkel? 

[metaslider id=”4668″]

Aanvullende informatie

26 augustus 2018

De Kruidenhof is geopend tussen 13:30 en 16:30 uur | Het optreden van Mart Hillen is tussen 14:00 en 16:00 uur en bestaat uit twee sets

Vooraf aanmelden is niet nodig 

€5,- per persoon | €2,50 voor donateurs 

De Kruidenhof, Mallumse Molenweg 39 in Eibergen

Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

 De Kruidenhof is aangegeven op toeristische bebording. De tuin ligt aan de Berkel, naast de Mallumse Molen en schuin tegenover Het Muldershuis 

Neem voor vragen contact op met de Kruidenhof via:
 kruidenhof-te-mallum@hotmail.com
 0544 – 462198

Neem ook een kijkje op www.kruidenhof-te-mallum.nl