Geschiedenis
 Vakantieboerderij De Vlierhof
Eibergen
24, 25 en 26 augustus 2018
Naar keuze
Gratis toegankelijk (excl. consumpties)

Maak kennis met Vakantieboerderij de Vlierhof via:
          

Omschrijving activiteit

Ga tijdens het Berkelfestival in Eibergen op zoek naar het huis van de laatste Berkelschipper “De Jappe!” 

Fiets van de Mallumse Molen naar Vakantieboerderij de Vlierhof en ontdek de herbouwde boerderij van de laatste Eibergse Berkelschipper Gerard Wolfs! Het boerderijtje werd vernoemd naar zijn Berkelzomp “De Jappe.” Hiermee vervoerde hij handelswaar zoals turf, petroleum, zilverzand en jenever over de Berkel van Billerbeck tot Zutphen!

Het boerderijtje stond aan de Zwilbroekseweg in Eibergen, is afgebroken en herbouwt op camping De Vlierhof. Het staat aan een meertje en doet dienst als groepsaccommodatie. Het boerderijtje is zowel van buiten als van binnen te bewonderen. Op het terrein van de Vlierhof is ook een uutbloashuuske waar je koffie, thee, frisdrank en een ijsje kunt nuttigen (zelfbediening). 

De fietsroute is in totaal circa 18 kilometer en eindigt weer bij de Mallumse Molen. Op het terras van het Muldershuis kun je heerlijk uitblazen en nagenieten met een hapje en drankje. 

Ga tijdens het Berkelfestival ook op zoek naar het huis van de laatste Berkelschipper en waan jezelf terug in de tijd! 

Met wie ga jij?  

[metaslider id=”1359″]

Aanvullende informatie

24, 25 en 26 augustus 2018

Naar keuze

Gratis toegankelijk (excl. consumpties)

Start en finish (de route is in totaal circa 18 kilometer)

 Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar) | De locatie is ook per auto te bereiken,  maar neem dan de openbare weg

Bij de Mallumse Molen/ het Muldershuis kun je op het terras een consumptie gebruiken en genieten van het uitzicht over de Berkel. Bij Vakantieboerderij De Vlierhof is ook een uutbloashuuske waar je koffie, thee, frisdrank en een ijsje kunt nuttigen (zelfbediening). 

Neem voor vragen contact op met Derk en Narda Groot Wassink:
 info@vlierhofeibergen.nl

Plattegrond De Vlierhof