[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Berkelfestival 2018″ title_align=”left” title_size=”h1″ title_color=”title” separator_style=”disabled”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Initiatiefrijke deelnemers gezocht Berkelfestival 2018!

Op 24, 25 en 26 augustus 2018 vindt het Berkelfestival plaats: een parelsnoer van activiteiten in, op en rond de Berkel! Staat jouw activiteit al op de kaart?

Tijdens het Berkelfestival organiseren lokale organisaties zelf hun activiteit. Denk aan verenigingen, sportclubs, ondernemers, natuurorganisaties en culturele instellingen. De activiteiten kunnen zowel nieuwe als bestaande activiteiten of evenementen zijn.

Door de overkoepelende promotiecampagne van het Berkelfestival wordt aan alle activiteiten een podium gegeven en krijg je een goed beeld van de verscheidenheid aan initiatieven in het hele gebied!

De ambitie is om te verbinden en om daarmee aan iedereen binnen én buiten de regio te laten zien dat het rond de Berkel bruist. Dat alles mogelijk is als je samen iets wil bereiken!

Het thema van het Berkelfestival 2018 is: Ontdek het leven langs de Berkel!
De rivier de Berkel vormt letterlijk en figuurlijk een verbinding tussen de Berkelsteden- en dorpen. Tijdens het Berkelfestival is er een stroomversnelling van activiteit! Inwoners en bezoekers worden uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan en zich te laten verrassen!

Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en wordt er gestreefd naar een programmering voor een breed publiek. De pijlers zijn:

  • Water & natuur;
  • Sport & recreatie;
  • Eten & drinken;
  • Kunst & cultuur;
  • Muziek;
  • Geschiedenis;
  • Innovatie & ontwikkeling.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
Voorbeelden
ter inspiratie: 2-daagse estafettetocht over de Berkel, ga mee op de Berkelzomp, ontmoet dichters van de Berkel, Proef de Berkel; bourgondisch genieten, muziekoptreden aan het water, historische wandeling door een Berkelstad, innovatief met energie, kano tocht over de Berkel, daag jezelf uit tijdens een zwemmarathon of ga mee op watersafari!

Meld nu jouw activiteit aan via het contactformulier op deze website (onderaan pagina) of stuur een email naar info@berkelfestival.eu.
Wil je meer informatie of even van gedachten wisselen? Neem dan contact op met onze coördinator Marije Duenk, via info@berkelfestival.eu / 06 83 79 66 04.

Het Berkelfestival is ook te volgen op Facebook en Instagram!

Het Berkelfestival wordt georganiseerd door Stichting Berkelfestival en is ontstaan vanuit een driedaagse bijeenkomst over de toekomst van het Berkeldal om kansen en initiatieven in de regio vanuit verschillende invalshoeken op elkaar af te stemmen, zodat ze elkaar versterken. De verbinding die hierbij tussen verschillende partijen ontstaat draagt bij aan een krachtig en toekomstgericht Berkeldal. Een win- win voor alle betrokkenen!

De voorzitter van Stichting Berkelfestival is Ruud Pleune.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”60″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_wp_text title=”Presentatie en promotiecampagne Berkelfestival 2018″][gview file=”https://berkelfestival.eu/wp-content/uploads/2018/04/Presentatie-Berkelfestival-1.pdf”].[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39″ img_size=”full”][dt_fancy_title title=”Coördinator Berkelfestival: Marije Duenk – info@berkelfestival.eu / + 31 6 83 79 66 04″ title_align=”left” title_size=”h1″ title_color=”title” separator_style=”disabled”][dt_fancy_title title=”” title_align=”left” title_size=”h1″ title_color=”title” separator_style=”disabled”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_wp_text title=”Laatste Facebook nieuws”][custom-facebook-feed][/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”15″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”2/4″][dt_fancy_title title=”Meer informatie?” title_size=”h2″ title_color=”title” separator_style=”disabled”][vc_empty_space height=”16px”][contact-form-7 id=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]