Muziek
Kapel op ‘t Rijsselt
Eefde
26 augustus 2018
11:30 tot circa 13:30 uur (incl. pauze)
€19,50

Maak kennis met Kapel op ‘t Rijsselt via:
          

Omschrijving activiteit

Do you fancy a pint? Bezoek het Gastvrije Podium in Kapel op ‘t Rijsselt en geniet van een optreden van Maarten Koningsberger!

Bariton Maarten Koningsberger en het Atlantic Trio brengen in dit concert Ierse en Schotse volks- en drinkliederen van Beethoven. Laat je verrassen door deze unieke ervaring!

Het streven van Kapel op ‘t Rijsselt is om met haar optredens een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Bij de programmering is er veel aandacht voor verrassing en variatie, met een kritisch oog voor kwaliteit en originaliteit. De programmering is klassiek, waarbij soms een zijweg wordt ingeslagen naar andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek, zoals het optreden van Maarten Koningsberger!

De afgelopen jaren hebben veel nationaal en internationaal bekende musici in de Kapel gespeeld. Daarnaast streeft de Kapel er naar ook veelbelovende maar wellicht nog onbekende talenten een podium te bieden.

De informele sfeer, de prachtige akoestiek en de bijzondere ambiance dragen bij aan het succes van de concerten. De Kapel is gelegen op het oude landgoed ’t Rijsselt in Eefde.

Het optreden van Maarten Koningsberger is ook onderdeel van het Beethoven Festival! Met wie ga jij? 

[metaslider id=”2749″]

Aanvullende informatie

26 augustus 

11:30 tot circa 13:30 uur (incl. pauze)

Kapel op ‘t Rijsselt, Mettrayweg 25 Eefde

€19,50 per persoon

Tickets kunnen worden besteld via de website van het Beethoven Festival of door een e-mail te sturen aan: info@kapeloptrijsselt.nl

Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Niet parkeren op het gras of op de wegen van het terrein | Niet goed bereikbaar met openbaar vervoer – u kunt gebruik maken van de regiotaxi Gelderland. Minimaal 1 uur van te voren (bij aansluiting op trein of bus 2 uur) bellen naar 0900 0276 (lokaal tarief)

Neem voor vragen contact op met Kapel op ‘t Rijsselt via:
info@kapeloptrijsselt.nl
 0575-570521