Sport en Recreatie
Stichting Promotie Borculo
Borculo
25 augustus 2018
10:00 – 17:00
Gratis toegankelijk

Maak kennis met Stichting Promotie Borculo via:
          

Omschrijving activiteit

Bezoek tijdens het Berkelfestival de restantenmarkt in Borculo op 25 augustus 2018 en profiteer van stuntprijzen! 

De Restantenmarkt in Borculo is populair onder koopjesjagers. Kom op tijd en profiteer tussen 10:00 en 17:00 uur van alle mooie aanbiedingen!

De altijd zeer goed bezochte markt is een uitgelezen mogelijkheid om prima artikelen en goederen aan te schaffen tegen stuntprijzen.

De Restantenmarkt is uitgegroeid tot een traditie. De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB) in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). Deze keer wordt de markt gehouden op de Veemarkt en in de Weverstraat.

Doel van de deelnemers aan de Restantenmarkt is om in één dag de goederen die zijn overgebleven van de opruiming te verkopen, zodat de winkels voor het nieuwe seizoen weer met een schone lei kunnen beginnen. Dat maakt het aantrekkelijk winkelen voor de consumenten. Mede daarom is de Restantenmarkt altijd een groot succes. Ook deze keer doen weer veel ondernemers mee. Er is dan ook een groot aanbod van verschillende artikelen en goederen, waaronder veel kleding (bron: www.borculobruist.nl).

Kom ook tijdens het Berkelfestival en profiteer van stuntprijzen!

Tip: leuk om de markt te combineren met één van de vele andere leuke activiteiten in Borculo en omstreken tijdens het Berkelfestival!

Met wie ga jij? 

[metaslider id=”2364″]

Aanvullende informatie

25 augustus 2018

10:00 – 17:00

Gratis toegankelijk 

Vooraf aanmelden is niet nodig 

Veemarkt en Weverstraat Borculo (centrum)

 Parkeerterrein aanwezig | Gratis parkeren | Blauwe schijf nodig | Te bereiken middels openbaar vervoer | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

Neem voor vragen contact op met Stichting Promotie Borculo via:
 
spb@borculobruist.nl

Of neem een kijkje op: www.borculobruist.nl.