Eten en Drinken
Living Lochem
Lochem
25 augustus 2018
15:00 – 00:00
Gratis toegankelijk

Maak kennis met Living Lochem via:
   

Omschrijving activiteit

Kom op zaterdag 25 augustus naar het Zomerfeest in Berkelstad Lochem! Op de Kleine Markt kun je gezellig borrelen met speciaalbieren en premium wijnen, gratis genieten van muziek en een heerlijke zomerse hap!  Wat wil je nog meer tijdens het Berkelfestival? 

Het Zomerfeest in Lochem staat garant voor een zomerse verbinding. Het is een gratis evenement met een open karakter onder de warmte van de zon, met lekker eten en drinken en de nodige muziek. Het gaat er tijdens het Zomerfeest heel gemoedelijk aan toe!

Bourgondische bezoekers worden geprikkeld met lekker eten en drinken. Verschillende premium wijnen kunnen worden geproefd aan de wijnbar en er zijn verschillende speciaalbieren van de tap! Toe aan een gezonde fruit juice? Ook dat kan, het is er allemaal!  Krijg je trek? Kom dan lekker wat eten en geniet van het speciale aanbod bij de lokale horeca en bij de verschillende food uitgiftes. 

Naast eten en drinken is er ook volop vermaak! Eén van de bands die je zeker zult zien is de Coverband New Vintage, een bekende band uit de regio met nummers uit de jaren ’60 tot nu die het publiek weten op te zwepen! 

Heb je kids? Kom dan gezellig samen, want in de middag is er genoeg te spelen! 

Kom ook genieten tijdens het Berkelfestival en bezoek het Zomerfeest in Lochem! 

[metaslider id=”1587″]

Aanvullende informatie

25 augustus 2018

15:00 – 00:00

Gratis toegankelijk 

Vooraf aanmelden is niet nodig 

Kleine markt, Lochem

Parkeergelegenheid in de binnenstad | Gratis parkeren | Blauwe schijf nodig | Rolstoel toegankelijk | Plek om je fiets te stallen (openbaar)

Neem voor vragen contact op met Living Lochem via:
 info@livinglochem.nl