Spel en plezier voor jong en oud rondom de ‘Sirksfelder Schule’

Niet ver van de oever van de Berkel ligt de Sirksfelder Schule. In het weekend van het Berkelfestival staat hier iets bijzonders op het programma: spel en plezier voor jong en oud – dat beloven de organisatoren van het Sirksfelder Sommerfest. Een centrale rol is hier weggelegd voor de grote kindervlooienmarkt, waaraan kinderen met een neusje voor de handel ook spontaan kunnen deelnemen, want reserveren is niet nodig.

Ook wie het graag hogerop zoekt, is op zaterdag in Sirksfeld op het juiste adres, want dan staat weer het kratklimmen op het programma. Wie wil meedoen, moet wel een beetje behendig en ook een beetje dapper zijn.

Maar een bezoek aan Sirksfeld is niet alleen een aanrader voor koopjesjagers en klimgeiten. Ook de andere activiteiten voor het hele gezin – kinderschminken, springkasteel, behendigheidsspelletjes etc. – staan garant voor een onderhoudende middag.
Op het terrein zijn de vereniging van de ‘Sirksfelder Schule’, de ‘Kinderhilfe Tschernobyl Coesfeld’ en de ‘Bücking’sche Jugendstiftung’ aanwezig om informatie te geven over hun activiteiten.

 

Plaats
Sirksfelder Schule/Jugendzeltplatz, Sirksfeld 20, 48653 Coesfeld

 

Kosten
De toegang tot het Sirksfelder Sommerfest is gratis. Deelname aan de kindervlooienmarkt met een eigen stand kost 3,00 euro aan standkosten. De opbrengst komt ten goede aan de hulpacties van de Kinderhilfe Tschernobyl Coesfeld en aan de Sirksfelder Schule.

 

Reservering
Reserveren is niet nodig.

 

Meer informatie
www.sirksfelder-schule.de

August 24 @ 14:00
14:00 — 18:00 (4h)

Coesfeld

Kategorien: